May

Mehmetçik ilkokulu Meslek Tanıtım Günlerinin ikincisini gerçekleştirdik.  Konuklarımızla Polislik mesleğini tanıdık. Desteğini esirgemeyen idaremize öğretmenlerimize ve teşriflerinden ötürü sayın Toplum Destekli Polis Memuru Gökhan ATAN,

Trafik Polis Memuru Meryem KOÇ ve

Toplum Destekli Polis Memuru Arife BAŞAR'a teşekkür ederiz. #meslekler

Anneler Günü Etkinliği

Anasınıfı öğrencilerimiz sınıflarında, bu hafta “Anneler günü” kapsamında annelerine hazırladıkları sürprizin heyecanıyla duygulu ve anlamlı bir etkinliğe imza attılar.  Hayat yolculuğumuzun en başından beri yanımızda olan; gücüyle ve sevgisiyle bize her daim yol gösteren tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun! Bu dünyayı harika yapan sizlersiniz!

Etkinlik için öğretmenimiz ve öğrencileri tebrik ederiz

May

Çocuk Hakları Kulübümüzün toplum hizmeti çalışması "Atatürk'ün çocuk sevgisi" öğrencilerimizin katılımı ile 2/G, 2/H, 2/K sinıflarının ortak calışması sonucu okul panosu hazırlanmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI

Öğrencilerimizde trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek amacıyla "Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası" adı altında Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Polis amirliği Bürosunun yaptıkları bilgilendirme  ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında  etkinlikte emeği geçen 1/L, 1/F sınıfı öğretmenlerimiz Sevda ÇALIŞKAN  ve Mustafa ÇALIŞKAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#si̇verekemni̇yetmüdürlüğü #trafik #ilkyardımhaftası

OKULUMUZDA BOYA VE  YENİLENME CALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Okulumuzunun cephe duvarları boyanmaya başlandı. Okulumuzun güzelleşmesinde emeği geçen Halk Egitim Eğitim Müdürümüz'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür deriz. #siverekhalkeğitim #yenileme #çalışma #siverekmeb

OKULUMUZUN REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMASI

4.sınıf öğrencilerine yönelik 2. Meslek tanıtım günleri günü.

May

Okulumuzda yürütülen eTwinning projesi kapsamında 'Game Street' öğrencilerimiz ülke tanıtım videosu hazırlıyor. #eTwinning #proje

May

Mehmetçik ilkokulu Meslek tanıtımı günlerinin ilki gerçekleşti. Konuğumuz Uzm.Dr.Mehmet Hanifi AĞİRAĞAÇ'la doktorluk mesleğini tanıdık. Desteğini esirgemeyen idaremize öğretmenlerimize ve teşriflerinden ötürü sayın Mehmet Hanifi AĞİRAĞAÇ'a teşekkür ederiz. #dr #meslek #doktor #siverekkaymakamlığı #siverekmeb

eTwinning

Nis

Okulumuzun rehberlik öğretmenleri Berşan Damla GÖRÜŞ ve Nesrin CENGİZ ihmal ve istismar farkındalığı konulu pano çalışması ile bu önemli konuya bir kez daha vurgu yaptı. Rehber Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#rehberlik #çalışma #istismar #ihmal #siverekkaymakamlığı #sanliurfameb #siverekmeb

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI

"Milli Mücadeleye yön veren, kutsal vatan topraklarını düşman işgalinden kurtaran, milletin bağımsızlığını yine milletin iradesi ile koruyan ve bu nedenle 'Gazi' unvanını alan Milli İradenin hayat bulduğu yüce meclisimizin 104. Yıldönümünü coşkuyla kutladık.

Okulumuzda düzenlenen ilçe kutlama programına Siverek Kaymakamımız Sayın Musa AYDEMİR, Alay Komutanı Alb. Tarkan ÖZTÜRK, Siverek Belediye Başkanı Sayın Ali Murat BUCAK, Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenci,veliler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürümüz Ferit AKÇALI gerçekleştirdi.

AKÇALININ konuşmasının ardından öğrencilerimizin hazırlamış olduğu  gösterilerde çocuklar renklie görüntüler oluşturdu. Bu gösterilerin ardından şiir ve günün anlam önemini anlatan sunumlar ile devam etti. Programda  gösteriler büyük beğeni topladı.

Siverek Kaymakamımız ve protokol üyeleri programın sonunda tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

#23nisan #çocukbayaramı #bayram

Nis

eTwinning kapsamında proje kordinatörü Duygu ALIMCI tarafından okul tanıtım videosu hazırlanmıştır. Mehmetçik Primary School is located in Siverek district of Şanlıurfa.

#eTwinning #proje #siverekmeb #şanlıurfamem #siverekkaymakamligi #millieğitimbakanlığı #proje #şanlıurfavaliliği

Primary School

Nis

Mehmetçik İlkokulu, 6 İtalya, 4 Yunanistan, 1 Polonya ve 1 Litvanya'nın da ortaklık yaptığı "Game Street" eTwinning projesini yürütmektedir.

#eTwinning #project #siverekmeb