25-02-2024

2L Sınıfı Öğrencileri  zihin ve motor gelişimine katkı sunmak, hız ve heyecan kazandırma amacıyla parkur oyunu oynadılar... Öğretmenimize teşekkür ederiz..

25/02/2024 TARİHINDE BUGÜN 2.DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILDI

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN GENEL DURUMU HAKKINDA OKUL AİLE BİRLİĞİ, TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMLARIYLA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. TOPLANTIDA ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS BAŞARISI ,DEVAMSIZLIK VE OKULDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜM UYGULAMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ.

Okul Müdürümüz Ferit AKÇALI “Velilerimize teşekkür edip, bizleri her zaman desteklediler ve hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yaptık.” diyerek veli toplantılarının önemine değindi.

Şbt

Ramazanı Mübareğin iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, Rabbimizin bir lûtfuna daha erişecek, Berat Kandilini idrak edeceğiz. Ruha ağır gelen her türlü sıkıntıdan, mü´mini inciten her türlü hatadan, insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtulmak, "Berat Etmek" için eşsiz bir fırsat olma manasını taşıyan Berat Kandilinizi Mehmetçik İlkokulu ailesi olarak kutlar, İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileriz..

Şbt

Kaymakamımız Sayın Musa AYDEMİR okulumuz 4. sınıf öğrencisi Muhammed Tuğrul ALTUNAY'ın davetine sesiz kalmayıp kendisini sınıfında ziyaret ederek, öğrencilerimiz ile bir süre sohbet etti.

Okulumuza ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz...

Şbt

Okulumuz 5/G Anasınıfı öncülüğünde Barış MANÇO 'yu Anma Etkinliği yapıldı.

Hem Barış MANÇO'nun kim olduğunu öğrendik hem de şarkılarıyla eğlendik.Ve Barış MANÇO'nun dediği gibi "Bırakın Renkleri Çocuklara,Oyun İster Bütün Çocuklar"

Şbt

Birlikte çalışmaktan keyif aldığımız, ilkeli, dürüst, çalışkan anasınıf öğretmenimiz Zeynep SAATÇIOĞLU bugün itibariyle emekli oldu. Yetiştirmiş olduğu öğrencilerimizle hep hatırlayacağımız öğretmenimize bundan sonraki yaşantısında mutluluklar dileriz..

Mehmetçik İlkokulu Ailesi

#MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN#

Miraç Kandili; Sevgili Peygamber Efendimiz (SAV)' in bütün insanlığı temsilen, ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Yaradan'ın huzuruna kabul edildiği gecedir.

Bu özel gecenin; kardeşlik, akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizi pekiştirmek, dargınlıkları gidermek, birliğimize ve dirliğimize güç katmak, manevi dünyamızı aydınlatmak için bir vesile olacağına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Miraç Kandilinin İlçemize, Ülkemize ve tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, esenlikler diliyoruz..

#GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE #

Bugün 6 Şubat depreminin 1. yılı. Rabbim aynı çaresizliği bir daha yaşatmasın.

6 Şubat 2023 Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

#6 Şubat Depremi'ni unutmadık, unutmayacağız# Kaybettiğimiz canları saygı ve özlemle anıyoruz, acılarını paylaşıyoruz.

Ock

Okulumuz 5/H anasınıfı dönem sonu faaliyetler kapsamında yapılan "Sosyal Sorumluluk Saati" "Sinema Saati" "En Sevdiğini Paylas" etkinlikleriyle minik öğrencilerimiz 1. dönemi sonlandırdılar.

Keyifli dakikalardan sevimli  kareler..

Emeği geçen anasınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Anasınıf 5/E şubesi Dönem Sonu Etkinlikleri Kapsamında öğretmenimiz, öğrenci veli izin dilekçesi alarak Haylaz Oyun Eğlence Merkezine götürdüler.  Gezi süresince çocuklar eğlenip yorgunluklarını limonata içerek attılar.

Ock

Okulumuz 3/D şubesi Dönem Sonu Etkinlikleri Kapsamında öğretmenimiz, öğrenci veli izin dilekçesi alarak Haylaz Oyun Eğlence Merkezine götürdüler.  Gezi süresince çocuklar eğlenip yorgunluklarını limonata içerek attılar.

Ock

2023-2024 Yarıyıl tatili başladı.

Güzel ve sorunsuz bir dönemi geride bırakırken tüm sınıflarımızda karne günü heycanı dolu dolu yaşandı.

Bir dönem boyunca göstermiş oldukları gayretten dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, bu süreçte bize destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Büyük bir heyecanla yeni dönemi bekliyoruz.

Ferit AKÇALI

OKUL MÜDÜRÜ

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuz 1/D sınıfı öğrencileri "En Sevdiğini Paylaş Anlat ve Bilgi Yarışması" oyunlarını oynadılar. Oyunun içeriği ;Öğrenciler kendileri için anlamlı bir eşyayı yanında getirecek ve tüm sınıfa o eşyanın hikâyesini anlattıktan sonra bir başka arkadaşına verip incelemesini sağlamak.

Oyun esnasında çocuklar eğlenerek anlamlar yüklemeye çalıştılar. #bigep #metip

Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında 1/D sınıfı öğrencileri "Yetenek Paylaşım Saati" ve  veli katılımı ile " Tecrübe Paylaşım Söyleyişi " gerçekleştirdiler.

Emeği geçen öğretmenimiz ve velilere teşekkür ederiz. #bigep #metip