Ock

Benden egitimi ögretmeni İbrahim KALENDER eşliğinde okulumuzun konferans salonunda 1. ve 2. sınıf öğrencilerine önce müzik eşliğinde  ısınma hareketleri yaptırılıp daha sonra sporcu özellikleri; lisans, milli sporcu nasıl olunur, olimpiyatların vizyon ve misyonu, olimpiyatlara nasıl katilinir, takım ve branş sporları hakkında bilgiler verildi.

Beden Eğitimi ögretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faliyetler haftası kapsamında 4/A ve 4/E sınıflar arası münazara yarışması yapıldı. Yarışmada öğrenciler önceden belirlenmiş olan konular üzerinde bilgi paylaşımı, ardından verilen süre içerisinde fikrini savunma becerilerini ortaya koydu. Birbirlerine anlayış ve saygı çerçevesinde geçen münazara başarılı bir şekilde tamamlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. #Dilimizin Zenginlikleri#

Ock

1/M Sınıfı öğrencileri dönem sonu faaliyet haftası kapsamında akıl ve zeka oyunları oynayarak  öğrencilere dikkat, odaklanma sürelerini arttırıp anallik düşünme , görsel hafıza gibi birçok becerileri öğrenmede katkı sağlandı.

Emeği geçen sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında, sabah grubu anasınıf öğrencileri ögretmen denetiminde okul kütüphanesi  gezi düzenlemiş olup daha sonrasında sinema keyfi ile günü sonlandırdılar.

Minik öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdiler..

Ock

İlkokulumuzun en minikleri 1/M sınıfı öğrencileri okuyup yazmanın heyecanını ve sevincini “Okuma Bayramı” etkinliğinde öğretmenleriyle ve animasyon bebeklerle kutladılar.

Kutlamada eĝlenceli dakikalar geçiren miniklerimizin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU HAFTASI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA 1. SINIF ŞUBELERİMİZIN TÜM ÖĞRENCİLERİNE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA SİNEMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuz 1/D sınıfı öğrencileri "En Sevdiğini Paylaş Anlat ve Bilgi Yarışması" oyunlarını oynadılar. Oyunun içeriği ;Öğrenciler kendileri için anlamlı bir eşyayı yanında getirecek ve tüm sınıfa o eşyanın hikâyesini anlattıktan sonra bir başka arkadaşına verip incelemesini sağlamak.

Oyun esnasında çocuklar eğlenerek anlamlar yüklemeye çalıştılar. #bigep #metip

Ock

Öğrencilerimiz ilk derse başlamadan önce beden eğitimi öğretmeni eşliğinde  kültür fizik egzersizi yaptılar. Konferans salonu da sıra olan öğrencilerimiz müzik eşliğinde  öğretmenimizin yönĺendirmesiyle yaptıkları kültür fizik egzersizleriyle güne hem daha zinde , hem de daha mutlu başladılar.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisinin hazırlamış olduğu " Kadına Şiddete Hayır" çalışması yapıldı. Yapılan çalışmada  "Şiddete Sıfır Tolerans İlkesi" ile kadına yönelik her türlü şiddeti önlemek amacıyla okulumuzun çeşitli yerlerine "ŞİDDETE HAYIR" temalı görseller asıldı. Rehber öğretmenlerimize duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Merhamet, şefkat, iyilik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin kat kat arttığı, Mübarek geceler ve günlerle şereflendirilmiş 'Üç Aylar'ın feyizli ve bereketli maneviyat iklimine girmiş bulunuyoruz.

Tüm İslam âleminin mübarek Regaib Kandilini tebrik eder, İslam âlemine ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Ferit AKÇALI

OKUL MÜDÜRÜ

Ock

Okulumuz Anasınıf  5F şubesinde "1 Yaş Büyüdüm Partisi" yaptılar. Tüm çocuklar sınıflarında doğum günlerini kutladılar. Çocuklar doğum günü pastasindeki mumları üfleyerek hediyelerini aldılar. Çeşitli danslar ve yarışmalarla doyasıya eğlendiler.

Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz..

Ock

Anasınıf 5/E şubesi öğrencilerinin "Çılgın Çorap Partisinden" eğlenceli kareler ...

Ock

Siverek Belediye Başkanımız Ayşe ÇAKMAK   okulumuz 1/A öğrencileri Erva Sare AYAZ ve Nur Sena ETKÜ'nün yeni yıl tebrik kartı  davetine sessiz kalmayıp Başkan Vekilini gönderip öğrencilerimizi sınıfında ziyaret ederek Öğretmenimiz Sümeyye ERTEN'e çiçek takdim edip, tüm öğrencilerimize de  yaş kategorilerine uygun eğitimlerini destekleyici hediyeler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkan Vekilimize teşekkür ederiz.

Ock

Bilinçli teknoloji kullanımı hakkında Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı,düzeyi ve bilinci daha iyi anlamlandırma amaçlı" Teknoloji Denizi" adlı pano çalışması hazırlandı. Rehber Öğretmenlerimize bu çalışmadan dolayı teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz Anasınıf D, E, H şubelerinde "1 Yaş Büyüdüm Partisi" yaptılar. Tüm çocuklar sınıflarında doğum günlerini kutladılar. Çocuklar doğum günü pastasindeki mumları üfleyerek hediyelerini aldılar. Çeşitli danslar ve yarışmalarla doyasıya eğlendiler.